Brugerundersøgelse af hjælpemiddelområdet. Søger interviewpersoner

0

Jeg søger medlemmer, som har lyst til at stille op til ca. 1 times personligt interview, hvor jeg kommer på besøg. Interviewet er meget uformelt og kommer til at omhandle medlemmets brug af hjælpemidler, hvad det betyder i hverdagen, hvordan det opfylder kompensationsbehov, og generel sagsbehandling i mødet med kommunen på dette område, herunder betydningen af faglighed og den individuelle vurdering.

Vi ønsker at få en bred repræsentation af interviewdeltagere i både special- og lokalkredse, hvorfor personen gerne må være et lidt ”typisk” medlem. Der er ikke noget krav til, at man har haft nogle problemer med sagsbehandlingen, men man skal som minimum kende til hjælpemiddelsager og først og fremmest have lyst til at fortælle om sin egen. Særligt ift. Ungdomskredsen kunne det være interessant at interviewe en studerende.

Interviewene vil blive optaget og anonymiseret, og vil danne grundlag for en større survey blandt medlemmerne. I sin helhed skal undersøgelsen gerne støtte det politiske arbejde på hjælpemiddelområdet med konkret data.

Jeg regner med at tage en Jyllandstur i uge 33-34, så man må gerne kunne der, hvis man er bosiddende i Jylland J

Hvis du kender nogen, som kunne være relevante må du gerne sende mig i deres retning, ellers kan interesserede kontakte mig på mail: line@danskhandicapforbund.dk eller telefon: 25 13 97 22. Jeg vil gerne høre fra dig eller andre medlemmer i løbet af denne uge.

Glæder mig til at høre fra dig!

Med venlig hilsen,
Line Nykjær Johansen

Dansk Handicap Forbund

DEL I DIT NETVÆRK

SKREVET AF

SKRIV EN KOMMENTAR

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK