Brugerundersøgelse om hjælpemidler

0

Kære tillidsvalgte

Vi håber, I vil hjælpe os med nedenstående.

Brugerundersøgelse om hjælpemidler
Dansk Handicap Forbund og Ergoterapeutforeningen er gået sammen om at ’tage temperaturen’ på hjælpemiddelområdet. Vi oplever i begge foreninger en afspecialisering af området og en tendens til, at flere får tilbudt standardløsninger, hvilket lægger pres på den individuelle vurdering. Vi tror på, at den rigtige hjælp fra starten er en god investering – både for borger og samfund. Vi arbejder for at sikre en formidling af hjælpemidler af høj kvalitet, og derfor har vi brug for din hjælp til at besvare dette spørgeskema.

Sådan gør du:
Åben linket og spørgeskemaet vil åbne i en ny fane. Spørgeskemaet tager mellem 10-15 min. at besvare og er målrettet brugere med fysiske funktionsnedsættelser/bevægelseshandicap, der benytter sig af hjælpemidler. Du bedes derfor tage udgangspunkt i din egen situation. Er du forælder til et barn med en fysisk funktionsnedsættelse, bedes du udfylde spørgeskemaet på vegne af dit barns situation. Kender du nogen, der ville være oplagte interviewpersoner, men som er forhindret i selv at kunne besvare skemaet, fx pga. handicap, så er du velkommen til at udfylde spørgeskemaet sammen med personen.

Link til spørgeskemaundersøgelse: https://da.surveymonkey.com/r/J9MQCS7

For spørgsmål eller kommentarer til spørgeskemaet, kontakt venligst Dansk Handicap Forbunds kontaktperson, Line, på telefon: 25 13 97 22 eller e-mail: line@danskhandicapforbund.dk.

Spørgeskemaet skal være udfyldt senest onsdag den 13. september.

Resultaterne af undersøgelsen vil blive offentliggjort i oktober på Dansk Handicap Forbunds hjemmeside.

Tak for din tid!

DEL I DIT NETVÆRK

SKREVET AF

SKRIV EN KOMMENTAR

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK