Mød Ungdomskredsen på messen ”Specialkompasset”

0

Ungdomskredsen vil i morgen, onsdag d. 19. september, og på torsdag d. 20. september være repræsenteret på messen Specialkompasset i Roskilde Kongrescenter. Specialkompasset er en uddannelsesmesse for unge med særlige behov.

På messen kan de unge, deres familie, vejledere og sagsbehandlere få inspiration til fremtiden og høre mere om de forskellige typer uddannelsestilbud, der eksisterer for unge, der ikke lige passer ind i det ordinære uddannelsessystem.

På messen kan man møde udbydere af den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU), specialefterskoler, produktionsskoler, socialøkonomiske virksomheder og andre foreninger og firmaer med fokus på unge med særlige behov.

I den forbindelse vil Ungdomskredsen også være til stede med en stand på Specialkompasset. Kom derfor til messen i Roskilde Kongrescenter d. 19.-20. september og mød nogle af Ungdomskredsens medlemmer i stand nr. 20 til en snak om, hvem Ungdomskredsen er, hvad vi står for og hvorfor det er godt at være hos lige netop os.

Specialkompassets mål er at inspirere og videreformidle alt det gode arbejde, der bliver gjort rundt omkring. Se mere om Specialkompasset på deres hjemmeside og Facebookside.

 

DEL I DIT NETVÆRK

SKREVET AF

SKRIV EN KOMMENTAR

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK