UK’s julekursus

0

Kære medlemmer og andre interessede.

Sidste weekend afholdt UK sit årlige julekursus på Egmont.
Efterfølgende har vi fået 2 tilkendegivelser fra 2 af deltagerne, som I kan læse her.
I det første blad i 2015 kan I læse en endnu større beretning fra julekurset skrevet af Nina Bille og se flotte billeder derfra.

Skrevet af Sofie Lundsfryd d. 9. december 2014
Her i weekenden deltog jeg
 foIMG_1941r første gang i UK´s årlige julekursus på Egmont Højskolen, hvor temaet var “Tag dit handicap i hånden” som handlede om, hvordan man håndterer sit handicap, accepterer det og tænker positivt selvom det kan være svært af og til. Dette var et tema, som passede perfekt til den periode jeg er i lige nu og jeg fortryder ikke, at jeg tog med. En weekend med UK kan kurer det meste!

Vi ankom fredag mellem 15.30 og 17.30, hvorefter vi fik nøglekort og indlogerede os i hytterne. 18.00 var der lækker aftensmad og herefter r-hinden-at-kende aktiviteter, hvor vi sang salmer, legede navneleg og drak kaffe/te, ca. Kl. 10 sluttede programmet og man kunne sidde og snakke eller gå i seng og få hvilet inden lørdagens program. Lørdagen bestod af morgenmad kl. 8, hvorefter Mickey Normann Jensen holdt et spændende foredrag om hans rejse gennem livet og om arbejdsglæde med fokus i at kunne se ”muligheder frem for begrænsninger”. Efter frokosten overtog coach Peter Gundlund Koed Mikkelsen scenen og holdt et interessant foredrag om accept, episoder fra sit eget liv og emner, som vi debatterede i grupper.

Efter foredragene var der lige tid til at klæde om til julefrokosten om aften med alt hvad der hører til plusamerikansk lotteri, herefter var der fest sammen med eleverne på skolen med dj og tilhørende bar, hvor folk gav den gas. Så blev det søndag, med brunch kl. 9, hvorefter vi tog afsked med hinanden og ser nu frem til landsmødet i marts.


Skrevet af Jacob Helmbo Hansen d. 9. december 2014
10176119_10152298926398459_2730305618840441448_n

Jeg var med på julekursus med UK, som blev afholdt på Egmont Højskolen fra den 5.-7. december. Det var rigtig spændende. Det handlede om at se muligheder frem for begrænsninger. Der var to gode oplæg. Det ene var en ung mand, som fortalte om sit liv, og hvad han har opnået i livet. Det andet var en coach, som fortalte om sit arbejde, og om hvor vigtig det er at kunne se muligheder frem for  begrænsninger. Hans udgangspunkt var, at man skal have et positivt syn på livet, og at man skal acceptere sine vanskeligheder for at kunne arbejde med dem. Han gav også forskellige redskaber og øvelser til, hvordan man kunne gøre dette selv.

Udover de to oplæg fik vi nogle rigtig gode snakke, og lørdag aften var der et brag af en fest. Jeg fik nogle nye bekendtskaber, som jeg er rigtig glad for at have fået, og jeg kan kun råde andre unge til at deltage i kommende kurser, som UK laver.

 

DEL I DIT NETVÆRK

SKREVET AF

SKRIV EN KOMMENTAR

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK