Ungdomskredsen på Dansk Handicap Forbunds 20. kongres

0

Fra i dag d. 19. oktober 2018 og til på søndag d. 21. oktober 2018 deltager Ungdomskredsen på Dansk Handicap Forbunds 20. kongres på Egmont Højskolen.

Kongressen er Dansk Handicap Forbunds øverste myndighed, og da vi i Ungdomskredsen hører under Dansk Handicap Forbund, har vi selvfølgelig – som de andre specialkredse og lokalafdelingerne – et antal delegerede med på kongressen for at repræsentere Ungdomskredsen.

Antallet af delegerede fra de enkelte specialkredse og lokalafdelinger bliver afgjort ud fra medlemstallet. Til denne kongres har vi i Ungdomskredsen 5 delegerede udover formand Zakaria Naser og bestyrelsesmedlem Rie Rasmussen, der er med som delegerede fra hovedbestyrelsen.

På kongressen skal vi drøfte beretninger fra hovedkontoret, fra udvalgene og fra specialkredsene. Derudover skal vi drøfte årsregnskaberne siden sidste kongres, indkomne forslag og Dansk Handicap Forbunds fremtidige arbejde. Det er også på kongressen, at Dansk Handicap Forbunds Arbejdsmarkedspris og Lauth-prisen bliver uddelt. Endeligt skal der vælges nye medlemmer til hovedbestyrelsen, og da den nuværende næstformand i Dansk Handicap Forbund, John L. Sørensen, har valgt at stoppe på posten, skal der også vælges ny næstformand.

Vi fra Ungdomskredsens bestyrelse ser frem til en spændende og givende kongres!

DEL I DIT NETVÆRK

SKREVET AF

SKRIV EN KOMMENTAR

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK